Enkele organisaties waar ik voor werk:

 

Vakmedianet
Als (web)redacteur schrijf ik nieuwsberichten, artikelen en interviews voor het vakblad Flexmarkt en de site www.flexmarkt.nl, een titel met als doelgroep ondernemers in de flexbranche. Ik werk mee aan de redactionele invulling van dit magazine en verzorg de e-mail nieuwsbrieven voor deze titel. Flexmarkt is een uitgave van Vakmedianet, de grootste B-to-B uitgeverij van Nederland. In 2013, toen ik begon te werken voor Flexmarkt, behoorde deze titel nog tot Reed Business Information.

 

ZiPconomy
ZiPconomy is een onafhankelijk kennisplatform met ontwikkelingen en opinies over de flexibilisering van organisaties en de markt voor interim professionals. Voor ZiPconomy schrijf ik wekelijks nieuwsartikelen en content voor partners, waaronder white papers, interviews en artikelen voor eigen publicatie of die van derden.

 

Eisma Media Groep
Ik ben freelance redacteur voor Recycling Magazine Benelux, een vakblad dat 8 x per jaar verschijnt en geldt als hét magazine voor ondernemers en leidinggevenden in de recyclingbranche. Als freelance redacteur schrijf ik bedrijfsreportages en achtergrondartikelen over actuele thema’s in deze veelzijdige sector. RMB is een uitgave van Eisma Media Groep.

 

VKGO
Samen met collega-freelance journalist Marco den Engelsman verzorg ik de content van Uitleg (zie PDF), het magazine van branche-organisatie van grafische ondernemers VKGO, dat drie keer per jaar verschijnt.

 

PRstory
Een PRstory is een klantverhaal met een journalistieke insteek. Deze testimonials bestaan uit een combinatie van tekst, foto’s en video. Wij maken deze PRstory’s voor diverse opdrachtgevers. Zie www.prstory.nl

 

Habitat for Humanity
Deze internationale non-profitorganisatie biedt huisvesting aan gezinnen in sloppenwijken in Azië, Afrika en Midden-Amerika. Als webredacteur heb ik teksten voor de vernieuwde website www.habitat.nl en www.bouwmee.nl geschreven.

 

VNU Media
Voor het vakblad IntermediairPW van toenmalig uitgever VNU Media schreef ik vijf jaar lang nieuwsberichten, artikelen en interviews over HR-gerelateerde onderwerpen en sociaal-economische thema’s. Deze titel is opgegaan in PW. magazine en wordt tegenwoordig uitgegeven door Vakmedianet.