Enkele organisaties waar ik voor werk:

 

ZiPconomy
ZiPconomy is een onafhankelijk kennisplatform met ontwikkelingen en opinies over de flexibilisering van organisaties en de arbeidsmarkt voor interim professionals. Voor ZiPconomy schrijf ik journalistieke artikelen en content voor partners, waaronder white papers, interviews en artikelen voor eigen publicatie of die van derden. ZiPmedia heeft begin 2023 FlexNieuws overgenomen, een titel waar eveneens artikelen van mij worden gepubliceerd.

 

Vakmedianet
Als (web)redacteur schreef ik van 2013 tot 2023 nieuwsberichten, artikelen en interviews voor het vakblad Flexmarkt en de site www.flexmarkt.nl, een titel met als doelgroep ondernemers in de flexbranche. Naast de redactionele invulling van dit magazine verzorgde ik de wekelijkse e-mail nieuwsbrieven. Flexmarkt is een uitgave van Vakmedianet, de grootste B-to-B uitgeverij van Nederland, die de titel enkele jaren geleden overnam van Reed Business Information.

 

Habitat for Humanity
Deze internationale non-profitorganisatie biedt huisvesting aan gezinnen in sloppenwijken in Azië, Afrika en Midden-Amerika. Als webredacteur heb ik teksten voor de vernieuwde website www.habitat.nl en www.bouwmee.nl geschreven.

 

VNU Media
Voor het vakblad IntermediairPW van toenmalig uitgever VNU Media schreef ik vijf jaar lang nieuwsberichten, artikelen en interviews over HR-gerelateerde onderwerpen en sociaal-economische thema’s. Deze titel is opgegaan in PW. magazine en wordt tegenwoordig uitgegeven door Vakmedianet.