Enkele organisaties waar ik voor werk:

 

ZiPmedia

ZiPmedia is als uitgever gespecialiseerd in de wereld van werk. Voor partners van ZiPmedia schrijf ik onder meer artikelen, marktrapportages en whitepapers. Voor ZiPconomy, een kennisplatform over de flexibilisering van organisaties en de arbeidsmarkt, schrijf wekelijks artikelen. Dat geldt ook voor FlexNieuws, een titel voor intermediairs op de arbeidsmarkt.

 

MKB Servicedesk

Voor MKB Servicedesk schrijf ik regelmatig artikelen. Dit is een handige vraagbaak voor alle ondernemers in het MKB. Deze site biedt praktische informatie op gebied van personeel (HR), bedrijfsvoering, administratie, belastingen en financiering. MKB Servicedesk – onderdeel van Van Spaendonck – inspireert en faciliteert MKB’ers bij het succesvol ondernemen.

 

Adformix

Adformix is een B2B-mediabedrijf dat (branded) content verzorgt voor andere media. In opdracht van Adformix schrijf ik aan de hand van interviews advertorials over bedrijven uit tal van sectoren en over tal van onderwerpen, zoals de energietransitie en duurzaamheid.  Deze content wordt gepubliceerd in speciale uitgaven van bekende titels als MT/Sprout, Emerce, FD en EW.

 

VMN Media
Als (web)redacteur schreef ik van 2013 tot 2023 nieuwsberichten, artikelen en interviews voor het vakblad Flexmarkt en de site www.flexmarkt.nl, een titel met als doelgroep ondernemers in de flexbranche. Naast de site en het magazine verzorgde ik de wekelijkse e-mail nieuwsbrieven. Flexmarkt is een uitgave van VMN Media.

 

Habitat for Humanity
Deze internationale non-profitorganisatie biedt huisvesting aan gezinnen in sloppenwijken in Azië, Afrika en Midden-Amerika. Als webredacteur heb ik teksten voor de vernieuwde website www.habitat.nl en www.bouwmee.nl geschreven.

 

 

VNU Media
Voor het vakblad IntermediairPW van toenmalig uitgever VNU Media schreef ik vijf jaar lang nieuwsberichten, artikelen en interviews over HR-gerelateerde onderwerpen en sociaal-economische thema’s. Deze titel is opgegaan in PW. magazine en wordt tegenwoordig uitgegeven door VMN Media onder de naam PW.