Enkele organisaties waar ik voor werk:

 

Vakmedianet
Als (web)redacteur schrijf ik nieuwsberichten, artikelen en interviews voor het vakblad Flexmarkt en de site www.flexmarkt.nl, een titel met als doelgroep ondernemers in de flexbranche. Ik werk mee aan de redactionele invulling van dit magazine en verzorg de e-mail nieuwsbrieven voor deze titel. Flexmarkt is een uitgave van Vakmedianet, de grootste B-to-B uitgeverij van Nederland. In 2013, toen ik begon te werken voor Flexmarkt, behoorde deze titel nog tot Reed Business Information.

 

ZiPconomy
ZiPconomy is een onafhankelijk kennisplatform met ontwikkelingen en opinies over de flexibilisering van organisaties en de markt voor interim professionals. Voor ZiPconomy schrijf ik nieuwsartikelen en content voor partners, waaronder white papers, interviews en artikelen voor eigen publicatie of die van derden.

 

Habitat for Humanity
Deze internationale non-profitorganisatie biedt huisvesting aan gezinnen in sloppenwijken in Azië, Afrika en Midden-Amerika. Als webredacteur heb ik teksten voor de vernieuwde website www.habitat.nl en www.bouwmee.nl geschreven.

 

VNU Media
Voor het vakblad IntermediairPW van toenmalig uitgever VNU Media schreef ik vijf jaar lang nieuwsberichten, artikelen en interviews over HR-gerelateerde onderwerpen en sociaal-economische thema’s. Deze titel is opgegaan in PW. magazine en wordt tegenwoordig uitgegeven door Vakmedianet.