IPW, Arthur Lubbers”Mijn bedrijf heet Arthur Lubbers. Geen gelikt kantoor en dure bureautaal – dat zou u alleen maar op het verkeerde been zetten. Ik werk gewoon onder mijn eigen naam als redacteur/tekstschrijver.

 

Het begon met een onschuldige liefde voor letters, maar het bleef niet bij veel boeken lezen. Dat ik tijdens mijn studie (HEAO marketingcommunicatie) ‘s weekends vele uren doorbracht met een blocnote in de hand langs de amateurvelden voor de lokale krant, was al een veeg teken. En een kortstondige carrière als projectmanager kon de sluimerende wens ook niet de kop indrukken. Als je eenmaal bent besmet met het schrijfvirus…

 

Op mijn dertigste heb ik dan ook definitief voor het schrijven gekozen. Als redacteur bij Uitgeverij Compres heb ik de kneepjes van het vak geleerd. En natuurlijk in de avonduren naar de School voor Journalistiek in Utrecht om het schrijven voor tijdschriften te perfectioneren. In de jaren bij VNU Media en Reed Business Information heb ik mij hierin verder bekwaamd. Bladen maken, artikelen schrijven, maar ook dagelijks nieuwsberichten maken en online zetten, e-mail nieuwsbrieven verzorgen en websites beheren – allemaal verschillende disciplines, maar even boeiend om er altijd iets moois van te maken.

 

Ik ben Arthur Lubbers, een zelfstandige, allround redacteur, die zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen schrijft – voor print en online publicaties.”